PayCheck
Usuwanie danych konta PayCheck
Na tej stronie możesz trwale usunąć konto PayCheck na serwerze powiązane z Twoim adresem e-mail i PayCheck ID.
Jak to działa
- Wpisz adres e-mail konta i 12-znakowy PayCheck ID widoczny w aplikacji.
- Wyślemy na ten adres jednorazowy link potwierdzający, ważny przez 30 minut.
- Otwórz link, przeczytaj ostrzeżenie i potwierdź. Dopiero wtedy konto zostanie usunięte.
Jesteś zalogowany w aplikacji PayCheck? Usuwanie możesz też rozpocząć w ustawieniach konta w aplikacji — bez wpisywania ID.
Czego nie obejmuje usunięcie konta
- Usunięcie konta NIE anuluje subskrypcji w App Store ani Google Play. Anuluj ją na koncie sklepu, w przeciwnym razie opłaty mogą być nadal pobierane. Jak anulować w App Store · Jak anulować w Google Play
- Dane finansowe zapisane na Twoim urządzeniu nie znajdują się na naszych serwerach. Usuń je w aplikacji lub usuwając aplikację i jej dane.
- Plik wspólnych finansów na Twoim własnym Dysku Google (Google Drive) należy do Ciebie i nie usuwamy go. Usuń go w Google Drive, jeśli nie jest już potrzebny.
Zanim przejdziesz dalej
Zostanie usunięte konto PayCheck na serwerze, pamięć podręczna Premium i powiązane dane osobowe na serwerze.
Ograniczone zapisy audytowe, bezpieczeństwa, zakupów, zapobiegania oszustwom lub wymagane prawem mogą zostać zachowane.