PayCheck
PayCheck-fiókadatok törlése
Ezen az oldalon véglegesen törölheti az e-mail-címéhez és PayCheck-azonosítójához kapcsolódó szerveroldali PayCheck-fiókot.
Hogyan működik
- Adja meg a fiók e-mail-címét és az alkalmazásban látható 12 karakteres PayCheck-azonosítót.
- Erre a címre egyszer használható, 30 percig érvényes megerősítő linket küldünk.
- Nyissa meg a linket, olvassa el a figyelmeztetést, és erősítse meg. Csak ezután törlődik a fiók.
Be van jelentkezve a PayCheck alkalmazásba? A törlést az alkalmazás fiókbeállításaiban is elindíthatja, azonosító beírása nélkül.
Amire a fióktörlés nem terjed ki
- A fiók törlése NEM mondja le az App Store- vagy Google Play-előfizetést. Mondja le az áruházi fiókjában, különben továbbra is terhelhetik. Lemondás az App Store-ban · Lemondás a Google Playen
- Az eszközén tárolt pénzügyi adatok nincsenek a szervereinken. Törölje őket az alkalmazásban, vagy az alkalmazás és adatai törlésével.
- A saját Google Drive-jában lévő közös pénzügyi fájl az Öné, azt nem töröljük. Ha már nincs rá szüksége, törölje a Google Drive-ban.
Mielőtt folytatná
Ez törli a szerveroldali PayCheck-fiókját, a Premium gyorsítótárat és a kapcsolódó szerveroldali személyes adatokat.
Korlátozott audit-, biztonsági, vásárlási, csalásmegelőzési vagy jogi nyilvántartások szükség esetén megőrizhetők.