PayCheck
Poista PayCheck-tilin tiedot
Tällä sivulla voit poistaa pysyvästi sähköpostiisi ja PayCheck-tunnukseesi liitetyn PayCheck-palvelintilin.
Näin se toimii
- Anna tilin sähköpostiosoite ja sovelluksessa näkyvä 12-merkkinen PayCheck-tunnus.
- Lähetämme osoitteeseen kertakäyttöisen vahvistuslinkin, joka on voimassa 30 minuuttia.
- Avaa linkki, lue varoitus ja vahvista. Vasta silloin tili poistetaan.
Oletko kirjautunut PayCheck-sovellukseen? Voit aloittaa poiston myös sovelluksen tiliasetuksista ilman tunnuksen kirjoittamista.
Mitä tilin poisto ei kata
- Tilin poistaminen EI peruuta App Store- tai Google Play -tilausta. Peruuta se kauppasi tilillä, muuten veloitukset voivat jatkua. Näin peruutat App Storessa · Näin peruutat Google Playssa
- Laitteellesi tallennetut taloustiedot eivät ole palvelimillamme. Poista ne sovelluksessa tai poistamalla sovellus ja sen tiedot.
- Oman Google Drivesi jaetun talouden tiedosto kuuluu sinulle, emmekä poista sitä. Poista se Google Drivesta, jos et enää tarvitse sitä.
Ennen kuin jatkat
Tämä poistaa PayCheck-palvelintilisi, Premium-välimuistin ja niihin liittyvät palvelimella olevat henkilötiedot.
Rajallisia tarkastus-, tietoturva-, osto-, petostentorjunta- tai lakisääteisiä tietoja voidaan säilyttää tarvittaessa.